5 клас. Практична робота. Технологія приготування БУТЕРБРОДІВ




ПРАКТИЧНА РОБОТА. ПОСЛІДОВНІСТЬ ДІЙ
Технологія приготування бутербродів:
1.    нарізати хліб (товщина залежить від виду бутерброду)
2.    подрібнити (нарізати, розмяти тощо) підготовлені продукти, що входять до складу бутербродів.
3.    намастити бутерброди маслом, маргарином, майонезом (якщо передбачено у рецепті). Під час намазування бутербродів шматочки хліба повинні лежати на дошці.
4.    покласти на бутерброд шматочки ковбаси. Сиру, овочів чи інших продуктів. Продукти слід класти, щоб закрили усю поверхню скибки хліба.
5.    прикрасити бутерброди шматочками сирих чи варених овочів, зеленню, тертим сиром, майонезом тощо.
6.    блюдо чи тарілку покрити серветкою. Зверху розкласти бутерброди і подати готову закуску до столу.

ДАВАЙТЕ РАЗОМ ПЕРЕГЛЯНЕМО ВІДЕОМАТЕРІАЛ, ЯКІ МОЖНА ПРИГОТУВАТИ БУТЕРБРОДИ. ЦЕ ЗМОЖЕ ВАМ ДОПОМОГТИ ПІД ЧАС ПРАКТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

САМОСТІЙНА ПРАКТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ УЧНІВ
Кожний готує смачний, правильний бутерброд, згідно послідовності дій та пригощає своїх рідних. 
Незабувайте про технологію та вимоги приготування, техніку безпеки
 
УЗАГАЛЬНЕННЯ ЗНАНЬ.
Для самоперевірки засвоєння матеріалу необхідно пройти тест за посиланням:


ЗАВДАННЯ
1. Підготуватися до перевірки знань "Види бутербродів", опрацювати урок.
2. Приготувати бутерброд "правильний" для захисту діяльності (назва, вид, інгредієнти)

Чекаю на наступний урок неймовірних, незвичних, смачних та правильно приготовлених
 бутербродів.



















                                                          
























Немає коментарів:

Дописати коментар